Arbejdsmiljøledelsessystemer

Til dig og din virksomhed der sætter medarbejdere og trivsel i fokus

Arbejdsmiljøledelsessystemer

Implementering af arbejdsmiljøledelsessystemer for tekniske virksomheder

Moderne arbejdsmiljøledesessystemer til virksomheder der sætter medarbejdere og trivsel i fokus.

Forestil dig et komplet og velfungerende arbejdsmiljøledelsessystem, der gør at du kan læne dig tilbage og have fokus på din kerneforretning- et moderne og fremtidssikkert system, hvor du har professionelle til at hjælpe dig hele vejen igennem implementeringen og vedligeholdelsen, og hvor du samtidigt, bliver udfordret på dine arbejdsmiljømålsætninger, og mål.

Ja – det er faktisk virkelighed!!!

Vi har specialiseret os i netop den slags systemer og har effektiviseret vores egne processer, og kompetenceudviklet vores medarbejdere, så vi er i stand til at levere netop den komplette løsning. Hos os er dit arbejdsmiljøledelsessystem vores kerneforretning og det har vores ubetingede fokus.

Med vores løsning får du et system der er:

 • På forkant med udviklingen i samfundet
 • Moderne og fremtidssikret
 • 100% understøttet af moderne software
 • Let at implementere og vedligeholde
 • Danmarks billigste totale løsning
 • Best in class
 • Understøttet af relevante kurser og faglige erfaringsgrupper
 • Let at integrere i ISO 9001 og ISO 14001 ledelsessystemer

Når du implementerer et arbejdsmiljøledelsessystem i samarbejde med os, opfatter vi din virksomhed som mere end en kunde. Vi engagerer os i din virksomhed på arbejdsmiljøområdet og arbejder seriøst for at sikre, at dit system altid er implementeret og vedligeholdt. Du får altså mere end endnu en “mappe på hylden”.

Vores arbejdsmiljøledelsessystem, kan integreres med andre ledelsessystemer, herunder certficerbare kvalitetsledelses- og miljøledelsessystemer og vi sætter en ære i det enkle.

Vi udarbejder systemer til alle typer og størrelser virksomheder.

Hvordan vi arbejder

I vores arbejde med arbejdsmiljøledelsessystemer, følger vi en fastlagt proces. De enkelte aktiviteter kan gennemføres hver for sig og uafhængigt af hinanden, men den bedste pris og effekt opnås ved at vælge hele processen.

Kortlægning:

Vi kortlægger din virksomhed og afdækker arbejdsmiljøet. Kortlægningen gennemføres enten som fysiske møder i din virksomhed, eller ved telefonmøder.  En kortlægning kan også gennemføres som en proceskortlægnings workcamp. Kortlægningen danner grundlag for vores arbejde med systemet og det er her hvor politikker, mål og handlingsplan fastlægges.

System udarbejdelse

Vi udarbejder dit arbejdsmiljøledelsessystem ud fra den viden vi har tilegnet os under kortlægningen og sender systemet til din godkendelse. Systemet omfatter:

 • En arbejdsmiljøledelseshåndbog (AM håndbog)
 • Krævede processer og procedurer
 • Arbejdsmiljøformularer og registreringer
 • Grundopsætning af Ledocsystem - Om Ledoc

Hvis du har rettelser til systemet udfører vi disse. Systemet kan udarbejdes både elektronisk og i papir.

Implementering

Vi gennemfører nødvendige aktiviteter, for at sikre at systemet bliver implementeret i din virksomheds hverdag - dette kan omfatte forskellige aktiviteter afhængig af din virksomheds størrelse og individuelle behov, herunder:

 • Arbejdsmiljøgennemgang
 • Gennemførelse af APV
 • Udarbejdelse af arbejdsmiljøhandlingsplaner
 • Gennemgang af arbejdsmiljøledelsessystem med ansvarlige
 • Undervisning af ledelse og medarbejdere
 • Ledoc bruger og superbruger undervisning (Ledoc Workcamp)
 • Bistand til yderligere implementering i virksomheden

Audit og evaluering

For at sikre at dit arbejdsmiljøledelsessystem er implementeret i tilstrækkeligt grad og for at sikre at du er klar til evt. OHSAS 18001 certificering, gennemfører vi en intern audit af systemet. En intern audit er en gennemgang af arbejdsmiljøledelsessystemet, der har til formål at sikre, at der er overensstemmelse mellem systemet og adfærden. Intern audit sikrer at der optages og fastholdes de nødvendige registreringer der er krav om, for at kunne opnå certificering. Under audit har vi fokus på dine arbejdsmiljømål og kommer med forslag til forbedringer til det fysiske arbejdsmiljø.

Efter den interne audit, deltager vi i ledelsens evaluering, hvor du kan evaluere om målene for dit arbejdsmiljøledelsessystem er nået. Ledelsens evaluering dokumenterer vi i et referat med en handlingsplan for de beslutninger der blev truffet under mødet.

 

Start i dag og kontakt Lekon Rådgivning:

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Tel: +45 4676 7111

 

#arbejdsmiljø #arbejdsmiljøledelsessystemer #apv

Ole Hansen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.