Facts

 • Firma:
  Dansk Brandteknik
 • Kontaktperson:
  Svend Kromose

Svends oplevelse med Lekon Rådgivning

Et KLS system blev til en ISO 9001 certificering

Dansk Brandteknik har siden 1947 arbejdet med forebyggelse af brand.
Som brandsikrende instans er virksomheden underlagt en række myndighedskrav. Da det var tid til et nyt Kvalitets-Ledelses-System (KLS) ønskede Dansk Brandteknik at hæve barrieren yderligere, og arbejde på en ISO9001 certificering.

Sådan forløb processen mod ISO 9001
Arbejdet med certificeringen har omfattet følgende processer af flere fagområder indenfor brandsikrings-området:
• Projektering
• Salg
• Installation
• Service
På baggrund af individuelle møder med den certificeringsansvarlige hos Dansk Brandteknik, beskrev Lekon Rådgivning procedurerne omkring forretningsgangen, og de generelle ledelsesprocesser i Ledoc systemet. Beskrivelserne af de fagspecifikker områder blev til i et dynamisk samarbejde mellem Lekon, og Dansk Brandteknik.
Desuden faciliterede Lekon en række arbejdsgrupper med andre leverandører på området.
På disse arbejdsmøder var der mulighed for sparring og erfaringsudveksling omkring processerne, og arbejdsgrupperne var således med til at effektivisere arbejdet.
Samtlige beskrivelser ligger nu i en digital form i Ledoc og i en hardcopy version som håndbog.

Resultat – brugbare ledelsesværktøjer gør det nemt i dagligdagen
I arbejdet med certificeringsprocessen og implementeringen af Ledoc systemet, har Dansk Brandteknik fået gennemarbejdet, og struktureret vigtige processer omkring salg af brandsikringsanlæg.
Således rummer systemet nu detaljerede guidelines til forebyggelse af fejl og mangler, i forbindelse med forretningens processer:

• Kunde-feedback - Ledoc gør det nemt for Dansk Brandteknik at arbejde struktureret og konstruktivt med feedback fra deres kunder

• Effektivt styringsværktøj sikrer medarbejdernes kompetenceniveau – al dokumentation for teknikernes og konsulenternes efteruddannelse, kursus og instruktion her.

• Relevante dokumenter omkring lovgivning og myndighedskrav kan findes i Ledoc systemet, så medarbejderne har nem adgang til disse.

• Med leverandørstyringen i Ledoc er det nemt for Dansk Brandteknik at vurdere leverandører, og dermed kontrollere kvaliteten på de produkter, der indgår i de anlæg der sælges.

• Registrering af el-værktøj og øvrige instrumenter, som skal kontrolleres og kalibreres regelmæssigt, foregår via Ledoc systemet eller den tilhørende mobil-app – således overholdes alle tidsfrister.

Om samarbejdet med Lekon Rådgivning

Samarbejdet med Lekon Rådgivning har været præget af stor fremdrift og respekt, og jeg har følt mig godt behandlet hele vejen igennem.

Jeg har følt mig tryg ved Lekon, så det var dejligt, at de blev akkrediteret til at kunne påtage sig certificeringsprocessen på alle fagområderne, og det har været en stor gevinst at kunne nøjes med en enkelt leverandør, både hvad angår med rådgivningsdelen og certificeringsdelen.

Ledoc er et komplekst system, der giver et godt overblik og samler det hele et sted.

Jeg vil helt afgjort anbefale Lekon. De agerer effektivt og kompetent i systemet, og giver gerne en ekstra hånd for at få tingene til at glide”

 

Svend Kromose,

Fagligt ansvarlig, Dansk Brandteknik

 

Facts

 • Firma:
  Dansk Brandteknik
 • Kontaktperson:
  Svend Kromose
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES