Kvalitetskonsulent søges ...

Har du mod på rollen som motiverende, tillidsskabende og nærværende kvalitetskonsulent?

LEKON RÅDGIVNING SØGER KVALITETSKONSULENT

Har du mod på rollen som motiverende, tillidsskabende og nærværende kvalitetskonsulent i en travl og energisk virksomhed?

Har du erfaring med KLS-arbejde i el- og vvs-branchen, og har du forståelse for, hvordan små og mellemstore virksomheder kan bruge KLS i deres praktiske dagligdag?

Så er det netop dig, vi savner hos Lekon Rådgivning!

Stillingen

Som kvalitetskonsulent hos Lekon Rådgivning bliver du del af et team, der rådgiver små og mellemstore virksomheder i forhold til implementering, vedligehold og udvikling af deres KLS inden for de autorisationskrævende brancher. Vi sørger for, at du bliver sat godt ind i vores systemer og produkter og får oplæring i vores digitale ledelsessystem Ledoc.

Det er en forudsætning, at du har kendskab til kvalitetsledelsessystemer og erfaring med kvalitetsledelsesarbejde i praksis, men det er ikke et krav, at du har arbejdet som konsulent før. Du får fast arbejdssted i Roskilde, og dine arbejdsopgaver vil primært være på Sjælland. Rejseaktivitet i resten af landet må dog påregnes. Det forudsættes derfor, at du har kørekort.

Arbejdsopgaver

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og foregår på vores kontor i Roskilde. Vi er fleksible, og ved at der kan blive behov for særlige hensyn. Der kan være møder i aftentimerne og eventuelle rejseaktivitet. 

Faglige kvalifikationer
  1. Du har erfaring fra vvs eller el-branchen – f.eks. som el-installatør eller ingeniør
  2. Du har kendskab til andre autorisationskrævende brancher
  3. Du har en bred teknisk indsigt i dit fag
  4. Du kender til implementering og drift af kvalitetsledelsessystemer

Personlige kvalifikationer

  1. Du er kvalitetsbevidst
  2. Du kan arbejde selvstændigt, men trives også med at indgå i et team
  3. Du er ambitiøs, positiv og har et højt drive
  4. Du besidder gode kommunikationsevner
  5. Du har et godt humør og trives i et uformelt arbejdsmiljø

 

Du tilbydes

Udover stor fleksibilitet i selv at kunne planlægge din arbejdsdag har du mulighed for at blive en del af Danmarks bedste konsulentteam med et godt socialt fællesskab. Læs mere om Lekon Rådgivning ApS her: www.lekon.dk

Du tilbydes løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring 

 

Ansøgning

Send din ansøgnig samt CV og øvrige relevante dokumenter mærket "Kvalitetskonsulent" til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Ann Jensen på 4676 7111

Jens Kjærulff

Jens Kjærulff

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.