Vi søger en kvalitetskonsulent med elfaglig erfaring!

Vores kommende konsulent er imødekommende og drives af at inspirere sine kunder - er det dig?

KVALITETSKONSULENT MED ERFARING INDEN FOR ELBRANCHEN

Er du konsulent – eller drømmer du om at blive det – med bred erfaring inden for elbranchen, og brænder du for at omsætte lovstof og bekendtgørelser til værdiskabende adfærd i små og mellemstore virksomheder? Så læs endelig videre. Det er nemlig dig, vi går og venter på!

 

Manden i marken med fingeren på lovgivningspulsen

Brænder du for ledelsessystemer og er dit kald at inspirere andre mennesker via din viden? Vi søger en imødekommende konsulent, som kommer med en rygsæk fuld af elfaglig viden og erfaring, og vi forestiller os, at du kan se dig selv som produktansvarlig på brand- og sikringsområdet.
Som vores kommende kollega drives du af at videreformidle din faglige viden på en måde, der kan inspirere kunden til effektiv og værdiskabende adfærd. For os ligger nøglen til succes i dét at kunne aflæse kundens behov – stort eller småt – og tilpasse sin rådgivning herefter. Det, der kendetegner vores virksomhed, er konsulenter, som leverer ærlig, engageret og troværdig rådgivning.

 

En typisk arbejdsdag for dig

Du vil indgå i et produktteam, hvor stillingen lægger op til, at du bliver produktansvarlig for brand- og sikringsområdet. Det indebærer, at du går forrest på området og er den, vi andre kan læne os op ad, når vi har brug for en ekspert inden for brand og sikring.
Din arbejdsdag vil primært bestå af konsulentarbejde i form af kundebesøg men vil også indebære administrativt arbejde med fokus på lovændringer på både brand-, sikrings- og elområdet.

 

Som konsulent kommer du til at beskæftige dig med:

  • Kortlægning af virksomhedens arbejdsgange
  • Udarbejdelse af kvalitetsledelsessystem (KLS)
  • Intern audit af KLS
  • Informere kunder om den gældende lovgivning samt eventuelle ændringer heri

 

De administrative opgaver består hovedsageligt af:

  • Administration af kunder: registrering, rapportering og fakturering
  • Overvågning af eventuelle ændringer i lovgivningen på både brand-, sikrings- og elområdet
  • Udarbejdelse af oplæg til nyhedsbreve vedr. lovændringer relevante faglige emner

 

Hvem er du?

Du er først og fremmest en dygtig konsulent - eller har potentiale for at blive det. Du er åben og ansvarsbevidst og sætter pris på at indgå i sociale sammenhænge i en mindre virksomhed, hvor virksomhedens succes på lige netop brand- og sikringsområdet afhænger af din indsats.
Du arbejder godt selvstændigt men motiveres også af at indgå i et dynamisk samarbejde med kolleger og værdsætter faglig sparring og debat.
Dine faglige kompetencer rummer en bred erfaring fra elbranchen som elinstallatør eller med erfaring, der svarer hertil. Det giver et plus i bogen, hvis du derudover har en overordnet forståelse for virksomhedsdrift og processer samt brand- og sikringsområdet med i bagagen, som du har lyst til at dyrke. Det er vigtigt for os, at du trives med at videreformidle din viden til både kolleger og kunder, for eksempel ved at omsætte denne viden til værdiskabende adfærd.

 

Din arbejdsplads – ærlig rådgivning i øjenhøjde med kunden

Lekon er en konsulentvirksomhed, som brænder for at omsætte lovkrav og standarder til værdiskabende adfærd og god ledelse i landets små og mellemstore virksomheder.
Da vi for knap tre år siden bosatte os i Musicon-området, var det for at understrege den ånd, der præger os som virksomhed: vi er nytænkende, engagerede og brænder helhjertet for det, vi laver. Vi hjælper nogle af vores kunder med at opnå autorisation inden for primært el, vvs, gas og kloak - og andre med at nå frem til certificering inden for f.eks. kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.
I Lekon hersker en hyggelig, uformel stemning og et brændende engagement for at yde Danmarks bedste rådgivning inden for vores forretningsområde. Vi har et stærkt team bestående af forskellige personligheder, og vi drager stor nytte af hinanden ved intern sparring.

 

Sådan ansøger du!

Vi vil løbende holde samtaler, så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du bedes sende din ansøgning – i det format du foretrækker - samt CV og andre relevante dokumenter via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 15. december. Skriv venligst ”Kvalitetskonsulent” i emnefeltet.
Stillingen er på 37 timer om ugen, og vi forestiller os, at du kan tiltræde snarest.
Du tilbydes løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring.
Har du spørgsmål vedrørende opslaget eller stillingen, er du velkommen til at kontakte John Mandrup på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 29241766.

 

Praktisk info om os

Lekon Rådgivning
Penselstrøget 30, 4000 Roskilde
Tlf. 46767111
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

John Mandrup

John Mandrup

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LEDOC SYSTEM

Ledoc er et online system, der skaber overblik over din virksomheds samlede kvalitetsledelse herunder dine dokumenter, medarbejderkompetencer, udstyr, status på opgaver, leverandører m.v.