Facts

 • Firma:
  Fini El-installation ApS
 • Kontaktperson:
  Thomas Østerbye

Fini El-Installation ApS

Lekon Rådgivning – den hurtigste vej til certificering
Fini El-installation er en veldrevet og større el-installatør, med god gang i forretningen.
Alligevel vil sommeren 2015 nok blive husket som en af de travleste af de omkring 40 ansatte, og en ledelse der kom til at bruge de lange sommeraftener på nyt ledelsessystem, og certificering.
Med en fyldt ordrebog og fuld opmærksomhed på det igangværende generationsskifte, var der for alvor brug for at handle hurtigt, da Fini El-installation indenfor en måned skulle opgradere det fungerende SKS til det lovpligtige kvalitets-ledelses-system (KLS).


Ja tak, til ISO 9001 certificering oveni

Da virksomhedens arbejdsgange og metoder alligevel skulle gennemgås valgte Fini El-installation også at arbejde mod en ISO 9001 certificering.
Arbejdet med en sådan certificering ligger i fin forlængelse af opgraderingen til KLS, og desuden forventer Fini El-installation at udvide forretningen med en afdeling for bl.a. automatiske brandanlæg (ABA) og termografering inden for de næste måneder – forretningsområder som netop kræver en ISO 9001 certificering.


Lekon styrede sikkert gennem lange arbejdsdage
Lekon Rådgivning satte sammen med den fagligt ansvarlige, og kvalitetssikringschefen hos virksomheden gang i det forløb, der skulle tilpasse de generelle rammer for en ISO 9001certificering til netop Fini El.
Forløbet har budt på udfordrende og hårde opgaver undervejs, men Lekon tog det nødvendige ejerskab og styrede processen.
Særligt leverandør- og kompetencevurderingerne har været omfattende, og gennemgangen af hvordan virksomheden agerer i en række processer i forhold til fx vedligeholdelse, drift og kvalitetssikring, gav en masse værdifuld viden – og nogle lange arbejdsdage.


Ledoc giver værdifuldt overblik
Med implementeringen af Ledoc KLS har Fini El-installation nu en funktionel og brugervenlig online platform, som gør det let at styre både processer, foretage egenkontroller og håndtere dokumenter. Systemet forbedres løbende, og er nemt at tilgå for såvel administratorer som brugere.


Fini El-installation mærker forskellen
Forløbet var intenst for alle parter, men heldigvis viser værdien af det hårde arbejde sig allerede, i form af en strømlinet el-virksomhed, der er stærkere på bundlinjen, stærkere til at levere den rigtige kvalitet og stærkere til at tjene penge.
En virksomhed, som også er gearet til fremtidige samarbejder med større entreprenører og virksomheder, der kræver ISO9001 certificeringer fra deres underleverandører.

”Med Lekons fleksibilitet, faglighed og engagement nåede vi 12 måneders arbejde på bare 2 måneder ”

”Da vi fik henvendelsen fra Sikkerhedsstyrelsen undersøgte jeg markedet, men andre leverandører var dyrere og jeg følte ikke, at de var lige så kompetente.
I arbejdet med KLS og certificeringerne har Lekon fra starten forstået, at vi havde en stram deadline.
Der er kun gået to måneder, og det har været en stor mundfuld, som kun har kunnet lade sig gøre med fleksibiliteten fra Lekons side.
Vi har ganske enkelt ikke kunnet plotte hele dette forløb ind i en ramme fra 9-15, så det har været fantastisk, at Lekon-folkene nogle dage har siddet sammen med vores folk fra tidlig morgen til sen aften, for at blive færdige til tiden.
Det er flot! Vi er meget tilfredse med det vi har betalt for, så i dette tilfælde hænger pris og kvalitet absolut sammen”

Fagligt ansvarlig og adm. direktør Thomas Østerbye

Facts

 • Firma:
  Fini El-installation ApS
 • Kontaktperson:
  Thomas Østerbye
Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES