onsdag, 19 august 2015 10:19

Mette Frost

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Kvalitetskonsulent og certificeret Business coach

Mette er mester i mennesker og kommunikation, og har en særlig evne til at sætte fokus på selv komplicerede menneskelige problematikker og målsætninger. Mette engagerer sig i de mennesker hun er omkring, og er 100% nærværende i nuet. Mette har ikke alene tilegnet sine kompetencer gennem lange studier i pædagogik, mennesker, kommunikation, og psykologiske komplekse sammenhænge, men også ved sine mange års erfaring fra offentlige institutioner, og som konsulent inden for kvalitetsledelsesområdet. 

E-post Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Direkte tlf. 31 21 29 66

 

Læst 1417904 gange Senest ændret tirsdag, 09 februar 2016 14:04
Mette Frost

Mette FrostKompetence

Mette Kvalitetskonsulent og professionel business Coacher. Mette er mester i mennesker og kommunikation og har en særlig evne til at sætte fokus på selv komplicerede menneskelige problematikker og målsætninger. Mette engagere sig i de mennesker hun er omkring og er 100% nærværende i nuet. Mette har ikke alene tilegnet sine kompetencer gennem lange studier i pædagogik, mennesker, kommunikation, og psykologiske komplekse sammenhænge, men også ved sine mange års erfaring fra offentlige institutioner og som konsulent inden for kvalitetsledelsesområdet. 

Værd at vide

Mette nyder fritiden i sportens og kulturens tegn, men går aldrig på kompromis med familien og venner, som er mange og nære.

Den skæve

Mette mener at mennesker reelt selv kender nøglen til løsningen på sine problemer, men hun leder ofte efter sine egne bilnøgler. 

Kontakt

Mail: mf@lekon.dk
Mobil: 31 21 29 66

Logo 2C 28px R

Client Logo 1
Client Logo 2
Client Logo 3
Client Logo 4
Logo-di
Logo-dtu
Logo-unoco
Logo-frederiksberg-kommune
Logo-nordelektro
Logo-weber
Logo-valsemoellen
Logo-novozymes
El-gruppen-reference
ReferenceLogoFors
ReferenceLogoHH
ReferenceLogoDVI1
ReferenceLogoInLite
ReferenceLogoJES